Zitwig nodig? Informatie en zitwig producten

Wij hebben ons gespecialiseerd in wigkussens. Hieronder vallen ergonomische zitkussens, balkussens, balanskussens, zitwigkussens, wiebelkussens en ergonomische slaapkussens. Uiteraard hebben we via ons netwerk van deskundigen het ultieme assortiment in kussens samengesteld. We hebben dit gedaan op basis van goede kwaliteit en het voorkomen of verhelpen en ondersteunen van aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn, pijnlijke gewrichten, ADHD en algemene versterking van spieren

Wat is een zitwig?

Lang stilzitten is niet aangenaam, meer nog, het is tegennatuurlijk en veroorzaakt op termijn heel wat klachten. Als er geen budget is om een nieuwe ergonomische kantoorstoel te kopen, dan kan een zitwig een oplossing bieden. De zitwig helpt om op een gewone stoel een open heuphoek aan te nemen. Om het afglijden te beletten, is ze best voorzien van een anti-sliplaag. Interessant zijn de zitwiggen gevuld met lucht of gel die uitnodigen tot bewegend zitten.

Waarvoor heb ik een zitwig nodig?

Als je een zitwig gebruikt, neemt de zithoogte toe. Het kan dan ook nodig zijn om de zit- of werkhoogte aan te passen. Zitwiggen zijn zeer geschikt voor op het werk, auto, op school, orkest, keukenstoel of thuis op de bank. Je kunt de zitwig makkelijk overal mee naar toe nemen.

 

koeleman

koeleman

Leave a Replay

Over zitwigkussens.nl

We hebben sinds 2001 al duizenden mensen geholpen met het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Vanuit die professionele aanpak hebben wij ons gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige kussens die helpen een probleem op te lossen. 

Recent nieuws

volg ons

Dag aanbieding

Vandaag in de aanbieding

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit