Ergonomische kussen nodig?

Wij hebben ons gespecialiseerd in wigkussens. Hieronder vallen ergonomische zitkussens, balkussens, balanskussens, zitwigkussens, wiebelkussens en ergonomische slaapkussens. Uiteraard hebben we via ons netwerk van deskundigen het ultieme assortiment in kussens samengesteld. We hebben dit gedaan op basis van goede kwaliteit en het voorkomen of verhelpen en ondersteunen van aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn, pijnlijke gewrichten, ADHD en algemene versterking van spieren

Wat is een ergonomisch kussen?

De ergonomische kussens zorgen ervoor dat u in de juiste houding zit of ligt. Bij het zitten zorgt een ergonomisch zitkussen voor een actieve en ergonomische zitpositie. Actief zitten versterkt de spieren van de rug zonder het doen van oefeningen.

Hoe werkt een Ergonomisch Kussen?

Door het gebruik van een ergonomisch zitkussen kunt u uw houding corrigeren, de druk gelijk over het lichaam verdelen, waardoor de pijn verdwijnt. Met behulp van ons ergonomische kussen wordt uw lichaam beter ondersteund en kunt u uw houding corrigeren waardoor klachten verminderen.

Ergonomisch zitkussen

Dankzij dit anatomische zitkussen wordt de houding van uw bekken en rug gecorrigeerd zodat u een goede zithouding aanneemt. Een goede zithouding voorkomt spanning in uw nek, schouders en rug. Het kussen is universeel toepasbaar op elke stoel. Dit betekent dat u het ergonomisch wigkussen ook op uw autostoel kunt leggen.
Slecht zitcomfort komt helaas nog al te vaak voor. Bij een lange ‘zit’ zorgt dit kussen ervoor dat het bekken in de juiste positie en de ruggengraat in een natuurlijke houding blijven waardoor pijn in de onderrug en de benen aanzienlijk verminderd. Dit anatomisch gevormde wigkusen zitkussen biedt extra comfort en veiligheid en voorkomt het eventueel wegglijden in de stoel.
Voordelen: 
  • voor een ergonomische en anatomische zithouding
  • dit zitkussen corrigeert de houding van bekken en rug
  • dit wigkusen zitkussen vermindert druk en spanning op de gehele rug
  • dit zitkussen stabiliseert tevens ingezakte stoelen
  • verhoogt het zitgedeelte van uw (auto)stoel
  • zitkussen met een afneembare wasbare hoes
  • gemaakt van de beste kwaliteit dik & vormvast schuimrubber
  • zitkusen wigkussen inclusief wasbaar overtrek van 100% katoen met ritssluiting
  • naast gebruik thuis ook geschikt voor gebruik in de auto of op werkplek

Bij zitwigkussens.nl hebben we ervoor gekozen enkel top kwaliteit te leveren zodat we zeker weten dat de materialen goed zijn en ook dat we zeker weten dat er geen onherstelbare schade toegebracht wordt aan het lichaam (langdurig in verkeerde posities zitten kan erg pijnlijk zijn).

koeleman

koeleman

Leave a Replay

Over zitwigkussens.nl

We hebben sinds 2001 al duizenden mensen geholpen met het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Vanuit die professionele aanpak hebben wij ons gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige kussens die helpen een probleem op te lossen. 

Recent nieuws

volg ons

Dag aanbieding

Vandaag in de aanbieding

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit