Sissel Zitkussen en Rugkussens

Wij hebben ons gespecialiseerd in wigkussens. Hieronder vallen ergonomische zitkussens, balkussens, balanskussens, zitwigkussens, wiebelkussens en ergonomische slaapkussens. Uiteraard hebben we via ons netwerk van deskundigen het ultieme assortiment in kussens samengesteld. We hebben dit gedaan op basis van goede kwaliteit en het voorkomen of verhelpen en ondersteunen van aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn, pijnlijke gewrichten, ADHD en algemene versterking van spieren

Hoogwaardige kussens van het Zweedse merk Sissel. Ze maken onder andere slaapkussens voor een optimale ondersteuning van de nek waardoor u een gezonde lighouding beheerst en tot een goede nachtrust komt. Daarnaast maakt Sissel ook wiebelkussens voor een goede zithouding en versterkt de spieren. De Sissel Sitfit Plus Zitkussen is een perfecte combinatie van een wigkussen en een met lucht gevulde balanskussen. Het bevordert een actieve en ergonomische zitpositie en ontlast de rugwervels. De Sissel Sitfit Plus wordt geleverd met een handige pomp om de druk aan te passen aan de individuele behoeftes.

Meer over Sissel

Sissel biedt een innovatief assortiment van zorgartikelen om over de gehele wereld de kwaliteit van leven te verbeteren.In samenwerking met gezondheids- en bewegingsdeskundigen ontwikkelen zij baanbrekende innovatieve hulpmiddelen voor de gezondheidszorg. De Zweedse oorsprong van het bedrijf vertaalt zich terug in een klantgerichte, samenwerkingsgericht maar bovenal professionele bedrijfsvoering die zich inzet voor kwaliteit, veiligheid en duurzame fabricage van hun gezondheids oplossingen. Ze stimuleren de deskundigen uit de gezondheidszorg om Sissel producten te gebruiken en aan te adviseren.

Sissel producten

Sissel levert een mooie lijn producten in Fitness, wellness en gezondheid. Reeds 25 jaar volgt Sissel de zweedse natuurlijke tradities. Sissel bracht in 1986 haar eerste orthopedische hoofdkussen op de markt, sindsdien hebben zij hun assortiment uitgebreid met zithulpen en rolkussens. Sissel healthcare producten zijn gemaakt voor professionals in de medische zorg en haar patiënten. Bij Sissel maken ze onder andere de volgende producten: Orthopedische hoofdkussens, Temp-Control hoofdkussens, Producten voor Zitten, Oefenen en Balanceren. Zit-en oefenballen. Zit- en balanceerkussens en borden. Handtherapie Oefenmaterialen. Pilates, Hot-Cold-Therapie, Massage hulpmiddelen en toestellen. Massagestoelen en massagebanken.

Sissel historie en achtergrond

Het succesverhaal van Sissel begon drie decennia geleden in Zweden. Een inheemse Zweed leed aan nekpijn – zoals veel mensen – en ging in 1986 op zoek naar een natuurlijke en gezonde manier om haar pijnen te bestrijden.

Ze ontwikkelde een speciaal kussen: het Sissel orthopedisch kussen. Het biedt een van nature effectieve ondersteuning (van de onderste cervicale wervelkolom) en wordt snel een ‘topverkoper’ over de grenzen van Zweden: artsen, therapeuten en vooral de door de nek gekwelde bevolking waren enthousiast! De succesvolle functie van een anatomisch gevormd nekkussen weerspiegelt in veel internationale klinische onderzoeken.

Sissel video

koeleman

koeleman

Leave a Replay

Over zitwigkussens.nl

We hebben sinds 2001 al duizenden mensen geholpen met het bereiken van hun gezondheidsdoelen. Vanuit die professionele aanpak hebben wij ons gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige kussens die helpen een probleem op te lossen. 

Recent nieuws

volg ons

Dag aanbieding

Vandaag in de aanbieding

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit