Vandaag het beste kussen voor kinderen

Home – zitwigkussens.nl

Goed geregeld

 • Binnen 2 werkdagen bezorgd
 • Alles van fysio kwaliteit
 • Voor consumenten & bedrijven
 • Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
 • eenvoudig retourneren

Over ons

 • Binnen 2 werkdagen bezorgd
 • Alles van fysio kwaliteit
 • Voor consumenten & bedrijven
 • Veilig betalen
 • 14 dagen bedenktijd
 • eenvoudig retourneren

Zitwigkussens.nl #1 online shop voor zitwigkussens

Zitwigkussen keuzehulp

Voor het kiezen van het juiste zitwigkussen zijn er een aantal zaken waarop je wilt letten. Op welke plek wil je het kussen gaan gebruiken? Op welke stoel of zitmeubels wil je het kussen gebruiken. Een autostoel is wat gevormd naar je lichaam, kuipvormig soms bijna. Een bureaustoel is weer veel platter. En je eettafel stoelen, hoe zien die eruit? Denk hieraan als je de vorm van je zitwigkussen bepaalt. Wil je het kussen overal mee naar toe nemen? Of vind je dat niet handig. In dat laatste geval kun je overwegen om twee zitwigkussens te bestellen. Een voor thuis en een voor het werk. Handig.

Zitwigkussen voor in de auto

Als u veel achter het stuur zit, in de auto, dan kan een wigkussen u precies de juiste ondersteuning geven. Hierdoor voorkomt of vermindert u rugklachten. U arriveert vitaler op uw plaats van bestemming en u voorkomt dat u vermoeid thuis komt op het einde van uw werkdag. Voor gebruik in de auto is het belangrijk om een wigkussen te kiezen dat niet te hoog is. Wij adviseren een wigkussen met een maximale hoogte van 10 centimeter omdat u anders te hoog in de auto zit en mogelijk zelfs met uw hoofd tegen het dak van uw voertuig komt.

Voor op het werk

Heeft u een kantoorbaan. Dan zit u veel uren in uw bureaustoel. Uren per dag of misschien wel de hele dag. En dat meerdere dagen per week, of wellicht wel de hele week. Al die tijd staat uw onderrug onder druk en dat kan klachten veroorzaken. Een wigkussen is dan een eenvoudige en relatief goedkope ergonomische oplossing voor een mogelijk zeer groot probleem. ZOnder rugklachten blijft u langer en makkelijker geconcentreerd als u achter uw bureau zit.

De keuze van fysiotherapeuten

Alle wigkussens zijn van uitstekende kwaliteit en zijn uitvoerig onderzocht door de fysiotherapeuten en deskundigen die ermee werken. Alleen kussens die door deze professionals worden aanbevolen krijgen een plaatsje in ons assortiment. Bent u op zoek naar een wigkussen van professionele kwaliteit wigvormig en tegen de beste prijs? Kijk dan naar de selectie van onze deskundigen voor een geschikt wig kussen waarmee u beter zult gaan zitten.

 

Meest gekozen kussens:

Wiebelkussens / Balkussens


Bekijk alle wiebel- / balkussens

Lenderollen / rugkussens


Bekijk alle rugkussens

Zitwigkussen eenvoudig en voordelig bestellen

Kies een kussen van fysiokwaliteit. Ruimste assortiment wigvormige kussens.

Wigkussen kopen zodat u weer actief en comfortabel kunt zitten? Zitten op een ergonomisch wig kussen stimuleert een juiste houding. De lichte helling van een wigvormig kussen helpt u om een goede en natuurlijke houding aan te nemen zodat u met een rechte rug zit.

Een zitwigkussen voor een ergonomische zithouding

Door te zitten op dit kussen corrigeert u onbewust uw lichaamshouding en traint u de rugspieren. Het zorgt ervoor dat uw bekken in de juiste positie kantelt als tijdens het zitten. Uw ruggengraat blijft in een natuurlijke houding staan waardoor pijn in de onderrug en de benen aanzienlijk vermindert.

Bekijk alle kussens

Zakelijk aanvragen

Vaak besteld door fysiotherapeuten:

Gratis verzending

Bestellingen boven € 75

Niet goed geld terug garantie

30 dagen niet goed geld terug

Alleen de hoogste kwaliteit

De beste fabrikanten

100% Veilig afrekenen

iDeal / PayPal / MasterCard / Visa

Accessibility