Opgericht in 2001 als webwinkel voor professionele gezondheidsproducten. Het viel ons op dat deskundigen zoals fysiotherapeuten en fitness trainers, andere en vooral betere hulpmiddelen gebruiken, dan er in de winkel te koop zijn. Bewezen kwaliteit van de deskundige vakmensen. Het zijn precies deze artikelen die wij zoeken en opnemen in ons webwinkel assortiment. Dat deden we toen. Dat doen we nu nog nog steeds.

Wij hebben ons gespecialiseerd in wigkussens. Hieronder vallen ergonomische zitkussens, balkussens, balanskussens, zitwigkussens, wiebelkussens en ergonomische slaapkussens. Uiteraard hebben we via ons netwerk van deskundigen het ultieme assortiment in kussens samengesteld. We hebben dit gedaan op basis van goede kwaliteit en het voorkomen of verhelpen en ondersteunen van aandoeningen zoals rugpijn, nekpijn, pijnlijke gewrichten, ADHD en algemene versterking van spieren.

Bekijk ons assortiment wigkussens 〉〉

Wij zijn onderdeel van de Feelgoodwinkel formule.

Over Feelgood Winkels

FeelgoodWinkel.nl heeft over een tijd van jaren vele duizenden mensen geholpen met realiseren van hun gezondheidsdoelen in fitnessclubs. Met meer energie, een fit lichaam en een goed gevoel. Dit deden en doen we met een team van specialisten van fitness-instructeurs, fysiotherapeuten, diëtisten, cesartherapeuten en sport-academici.

http://www.feelgoodwinkel.nl