Normaal zitten zonder pijn in uw stuitje?

Heeft u last van uw Stuitje? Dan zorgt de speciale stuituitsparing in onze stuitkussens ervoor dat het zitvlak op de plek van het heiligbeen en stuitbeen ontlast wordt. Door het gebruik van dit stuitkussen, treed er dus een plaatselijke drukverlichting op, waardoor pijn aan het stuitje kan worden verminderd of voorkomen. Door de vorm van het stuitkussen geniet u van maximaal comfort en drukvermindering.

Het McKenzie stuitkussen is geschikt voor patiënten die graag hun rugklachten zien verdwijnen. De McKenzie methode is een behandelingssysteem voor patiënten met rug- en nekklachten. De methode is erop gericht op het zo snel mogelijk verhelpen van de bestaande klachten om ervoor te zorgen dat de klachten op korte en lange termijn wegblijven. De McKenzie methode is wereldwijd de meest onderzochte en best gedocumenteerde behandelmethode voor rug-en nekklachten. De inzichten worden in alle internationale richtlijnen voor manuele- en oefentherapier gebruikt. de rugkussens die gebruikt worden in deze therapie zijn: superrol, lenderollen, rugkussens, stuisbeenkussens, zitwigkussens nachtrollen en nekrollen.

Één van de oorzaken van het ontstaan van lage rug- nek- en schouderklachten is een slechte zithouding op slecht ontworpen stoelen, zonder de juiste ondersteuning in de lage rug. We brengen tegenwoordig uren zittend door waardoor ook de rugklachten toenemen. Het is belangrijk dat de juiste zithouding aangemonen

Een stuitkussen helpt om de pijn te verlichten in geval van een pijnlijk of gekneusd staartbeen, heiligbeen of stuitbeen. Door de ergonomische wigvorm van onze stuitkussens, wordt uw bekken iets gekanteld. Waardoor u ook profiteert van een goede zitpositie en lumbale ondersteuning in de rug. De actieve en juiste zithouding kan ook spanning in uw nek, schouders en rug helpen voorkomen of verminderen.

Het wigkussen is universeel te gebruiken op elke stoel. Veel gebruikte toepassingen voor het ergonomisch stuitkussen zijn de autostoel, eetkamerstoel en bureaustoel.

Recent Posts

Leave a Comment

0